مراحل اجرای هوشمندسازی ساختمان

مراحل اجرای هوشمندسازی ساختمان

هوشمندسازی ساختمان، شاید از نظرتان تنها کنترل کردن تجهیزات از راه دور و یا قرار دادن کلید‌های لمسی باشد؛ اما لازم است ذکر نماییم که هوشمندسازی ساختمان‌ها دارای سیستمی پیشرفته است. به همین منظور به شما امکان یکپارچه سازی تجهیزات را می‌دهد. شما با هوشمندسازی ساختمان و منازل مسکونی‌تان، می‌توانید شیوه زندگی راحتی را برای خود رقم بزنید.ما در این مقاله به بررسی مراحل اجرای هوشمندسازی ساختمان خواهیم پرداخت.

امروزه سیستم‌های هوشمندسازی، بسیار گسترده‌اند و نحوه ارتباط بین آنها بسیار پیچیده است. البته برای اجرای این کار، لازم است که اقدامات هوشمندسازی را به افراد متخصص در این زمینه بسپارید.

گروه فنی مهندسی راما تکنیک این کار را برایتان به راحتی انجام می‌دهد. روش‌های بروز و پیشرفته‌ای که مجموعه‌ی ما برای اجرای هوشمندسازی ساختمان به کار می‌برد مطابق با استاندارد‌های جهانی است. شما می‌توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر از روند کاری و اجرای صفر تا صد هوشمندسازی ساختمان‌ ما را تا پایان این مقاله همراهی کنید. مطالبی  که در اختیارتان قرار می‌دهیم بدون شک می‌تواند برایتان مفید واقع گردد.

مراحل اجرای هوشمندسازی ساختمان؛ از صفر تا صد

هوشمندسازی ساختمان در اصل ترکیب تجهیزات هوشمند و برقراری ارتباط با ساختمان است. معمولا از هوشمندسازی برای راحت‌تر کردن اهداف زندگی استفاده می‌شود. شما بدین صورت می‌توانید در وقت و انرژی خود صرفه‌جویی نمایید. برای مثال تا چندین سال پیش برای باز شدن درب پارکینگ لازم بود که از خودرو پیاده شوید و درب را خودتان باز نمایید؛ اما امروزه این کار با آمدن کرکره‌های برقی آسان شده و با فشردن یک دکمه حل می‌گردد.

امروزه از فناوری‌های بسیار متفاوتی برای ایجاد ساختمان‌های هوشمند استفاده می‌گردد. این فناوری عملکرد‌ ساختمان‌ها را در زمینه‌هایی مانند سیستم‌های گرمایش، سرمایش، تهویه، امنیت و مسائل دیگر را بهبود می‌بخشد. شما می‌توانید با هوشمندسازی ساختمان و منازل مسکونی‌تان از اتلاف وقت و هزینه جلوگیری نمایید.

در ادامه، مراحل اجرای صفر تا صد هوشمند سازی ساختمان را برایتان شرح می‌دهیم. این مطالب می‌تواند پیش زمینه‌ی خوبی برای اجرای اقدامات هوشمند سازی باشد.

بررسی و شناسایی نیاز‌های مختلف ساختمان

لازم است که شما برای شروع، نیاز‌های مختلف ساختمان خود را بشناسید. این گام اول برای اجرای هوشمندسازی ساختمان است. پس از شناسایی نیازهای ساختمانتان شما به راحتی متوجه خواهید شد که لازم است چه بخش‌هایی از ساختمان را هوشمند نمایید. حتی در بعضی مواقع با برسی متخصصان حرفه‌ای در این زمینه و راهنمایی‌هایشان متوجه می‌گردید که نیاز به هوشمندسازی کلیه‌ی تجهیزات ساختمانتان است یا خیر.

مشاهده مطالب
هوشمند سازی برق ساختمان چیست و چگونه انجام می‌گیرد؟

بررسی محیط اطرافی ساختمان

این مرحله  از اقدامات حیاتی است زیرا که به شما کمک می‌کند تا مشکلات مرتبط با نصب تجهیزات هوشمند را شناسایی کنید. به همین دلیل قبل از وقوع مشکل، شما می‌توانید با برنامه‌ریزی صحیح، تجهیزات مناسب برای ساختمان خود را پیاده‌سازی کنید. برای مثال از مواردی که در بررسی محیط ساختمان چک می‌شود، وضعیت برق و سیم‌کشی منازل است. چک کردن این موارد سبب می‌شود از وقوع اتفاقات ناگواری مانند آتش سوزی و خرابی سیم‌های ساختمان در مسائلی همچو نصب سنسور‌ها جلوگیری شود.

انتخاب بهترین شیوه نصب تجهیزات هوشمند

انتخاب بهترین نوع شیوه هوشمندسازی ساختمان، از مواردی است که باید به آن توجه‌ی بسیاری نمایید. زیرا که شیوه نصب تجهیزات می‌تواند تاثیر بسیاری در عملکرد و کارایی اقدامات شما داشته باشد. بنابراین قبل از انتخاب شیوه نصب، باید نیازهای مختلف ساختمان و ساکنان را ارزیابی نمایید. این بررسی سبب می‌شود که شما بفهمید کدام شیوه نصب برایتان مناسب‌تراست. البته اگر در این زمینه به مشکل خوردید می‌توانید از افرادی که در این حرفه اطلاعات دارند کمک بگریید.

تجهیزات لازم در اجرای هوشمندسازی ساختمان و منازل مسکونی

شاید برای شما نیز سوال ایجاد شود که چه نوع تجهیزاتی برای اجرای هوشمندسازی ساختمان و منازل مسکونی‌تان نیاز دارید؟ در این زمینه ابزار‌هایی لازم است که اصلی‌ترین اجزا برای هوشمندسازی شناخته می‌شود که شامل:

تجهیزات هوشمندسازی ساختمان عملکرد و ویژگی‌های این ابزار
سنسور‌های هوشمند اصلی‌ترین اجزای یک سیستم هوشمند، سنسور‌ها و حسگر‌های آن است. معمولا در اغلب پروژهای هوشمندسازی ساختمان‌ها به کار می‌رود. از انواع آن می‌توان به سنسورهای دما، گرما، رطوبت و … اشاره کرد.
سیستم اعلام حریق سیستم اعلام حریق دارای قابلیتی است که به هنگام زمان شروع و پخش دود آتش و یا کربن مونوکسید به سرعت خطر را تشخیص می‌دهد و آژیر خطر را به صدا در می‌آورد. سیستم اعلام حریق به دو صورت اتوماتیک و دستی توسط کاربر فعال می‌شود. اگر به دنبال شرکت اجرای سیستم اعلام حریق هستید، ما در کنار شما هستیم.
عملگرهای هوشمند نقش مغز را در ساختمان‌های هوشمند به عهده دارد و باعث پردازش داده‌ها و اجرای فرایندها می‌شود. به طور کل عملگرها با دریافت داده‌ها، فرایند قطع و وصل کردن تجهیزات را برای شما انجام می‌دهند.
قفل‌های هوشمند با نصب تجهیزات قفل هوشمند، شما می‌توانید نگرانی‌هایتان را از بابت امنیت ساختمان و منازل مسکونی راحت نمایید. با استفاده از سیستم کنترل از راه دور شما می‌توانید درب خانه‌ی خود را قفل نمایید؛ یا حتی از قفل بودن آن مطمئن گردید.
سیستم‌های نظارتی امنیتی شبکه برای داشتن امنیت و فضای مناسب در ساختمان‌های مسکونی و یا اداری لازم است که سیستم‌های نظارتی شبکه را داشته باشید. این سیستم علاوه بر شبکه‌سازی سامانه و ارتباط افراد با یکدیگر، بر روی کنترل ورود و خروج نیز تسلط دارد. با نصب این سیستم از هرگونه نفوذ اطلاعات جلوگیری نمایید. برای راه اندازی، نصب و نگهداری تجهیزات شبکه می‌توانید روی ما حساب کنید.
مشاهده مطالب
تجهیزات هوشمند سازی منازل

مراحل اجرای هوشمندسازی ساختمان؛ از صفر تا صد

روش های هوشمندسازی ساختمان

با پیشرفت تکنولوژی، روش‌های هوشمندسازی ساختمان‌ها بسیار گسترده شده است. شما با توجه به نیازهای ساختمانتان و معیارهایی که دارید می‌توانید روش مناسب خود را برای هوشمندسازی انتخاب نمایید. راهنمای هوشمند سازی ساختمان ها را در مقالات قبلی می‌توایند بخوانید؛ اما به طور کل ما دو نوع روش برای اجرای هوشمندسازی ساختمان در اختیار داریم که عبارت اند از:

هوشمندسازی ساختمان با‌ سیم

در این روش نحوه‌ی ارتباط‌گیری اطلاعات بین دستگاه و سیستم‌های گوناگون ساختمان‌، از طریق سیم صورت می‌گیرد. معمولا این نوع پروتکل‌ها پایداری و ثبات بسیاری دارند و افراد از این روش، بیشتر برای هوشمندسازی استفاده می‌نمایند.

هوشمندسازی ساختمان بی‌سیم

این روش از طرح‌های بروز و پیشرفته است که امروزه بیشتر مورد استقبال افراد قرار گرفته است. روش هوشمندسازی ساختمان‌ها از طریق بی‌سیم، توسط امواج رادیویی برای برقراری ارتباط میان اجزاء و دستگاها صورت می‌گیرد.این نوع ارتباطات و پروتکل‌ها منعطف‌تر هستند و به شما امکان کنترل و مدیریت کامل را می‌دهند.

توجه داشته باشید که هردو روش، برای هوشمندسازی و به اجرا در آوردن آن در ساختمان و منازل مسکونی‌تان مناسب است، با این حال انتخاب شما می‌تواند بسته به نیازها و محیط انتخابی‌تان متفاوت باشد.

مراحل اجرای هوشمندسازی ساختمان

هزینه اجرای هوشمندسازی ساختمان

هزینه هوشمندسازی ساختمان و اجرای تجهیزات هوشمندسازی، می‌تواند که برای هر ساختمان و منازل مسکونی متفاوت باشد. زیرا زمانی که صحبت از هوشمندسازی یه مکان می‌شود موارد بسیاری در قیمت گذاری آن تاثیر گذار است. شما می‌توانید از بخش استعلام قیمت و پر کردن فرم اطلاعات، با همکاران ما در سایت راما تکنیک ارتباط برقرار نمایید. ما برای هر سطح از بودجه‌ی انتخابی شما پکیج مناسب مخصوص را آماده کرده‌ایم. بدین صورت شما می‌توانید که مناسب‌ترین روش هوشمندسازی ساختمان خود را با هزینه‌ی مناسب انتخاب نمایید.

کلام آخر

در این مطلب تلاش کردیم که شما را با مراحل اجرای هوشمندسازی ساختمان آشنا نماییم. اطلاعاتی که برایتان قرار دادیم توسط کارشناسان ما دراین زمینه جمع آوری شده و آگاهی از آن‌ها می‌تواند به شما در انتخاب صحیح اجرای تجهیزات هوشمند کمک نماید.

مشاوره با تیم فنی راما تکنیک

مهم‌ترین هدف گروه راما تکنیک، ایجاد محیطی راحت‌ و پیشرفته برای شما عزیزان است. تیم ما با تجربه‌ی چندین ساله در پیاده‌سازی اجرای هوشمندسازی ساختمان‌ها توانسته که در این زمینه به خوبی عمل نماید.

5/5 - (1 امتیاز)
نوشته های مرتبط
1 دیدگاه

[…] مراحل اجرای هوشمند سازی ساختمان توسط راما تکنیک به شرح زیر است: […]

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

.